Seneste nyt
fra BeGreen

Nyheder

Seneste nyt fra BeGreen

Hold dig opdateret med alle nyheder fra BeGreen Danmark og om, hvordan vi bidrager til at skabe en mere bæredygtig verden.

Nyheder fra Danmark

Her findes de seneste nyheder fra BeGreen Danmark. 

Sorteret efter dato

Solenergiudvikler BeGreen styrker sine udviklingsaktiviteter i Polen

Efter mange års udviklingsaktiviteter inden for vedvarende energiprojekter i Polen er den danske soludvikler, BeGreen, nu klar til at etablere en permanent tilstedeværelse på det polske energimarked.

BeGreen inviterede til partnerdag

For at fejre vores fælles succes og hjælpe med at opbygge stærke partnerskaber til forhåbentlig mange fremtidige projekter, afholdt vi en BeGreen Partner Day i vores solcellepark i Vandel.

Solrige åbninger af solcelleparker

Solen skinnede over de mange tusinde solpaneler, da BeGreen, over to fantastiske dage åbnede vores to nye solcelleparker ved Haslev i Faxe Kommune og ved Vildbjerg i Herning Kommune for offentligheden.

Ny solcellepark ved Royal Unibrew indviet

Fredag d. 2. juni havde BeGreen fornøjelsen af at deltage i åbningen af den solcellepark, vi har opført for Royal Unibrew i Faxe Kommune.

Hvordan udvikler vi biodiversiteten i vores parker?

ESG analytiker, Rachel Whitham, besøger BeGreens solcellepark i Vandel. Hun har til opgave at overvåge og forbedre biodiversiteten i vores solcelleparker.

Equinor ejerskab af BeGreen er officielt

Den norske energikæmpe, Equinor, har officielt overtaget ejerskabet af den danske solenergiudvikler, BeGreen. Det sker efter at handlen nu er gået endeligt igennem.

Nyt kontor i Sverige

Landeschef for BeGreen i Sverige, Thomas Jörgensen, kunne for kort tid siden slå dørene op BeGreens nyeste lokation: vores kontor i Götheborg.

BeGreen kåret som Årets Virksomhed i Faxe Kommune

Jublen var stor, da teamet bag BeGreen kunne hæve armene i triumf ved Faxe Kommunes årlig erhversprisuddeling. BeGreen vandt prisen som Årets Virksomhed, og kunne dermed hive et smukt trofæ med hjem til hovedkontoret i Haslev.

Equinor køber danske BeGreen, en førende udvikler af solcelleprojekter

Equinor har underskrevet en aftale om at købe BeGreen, en førende solcelleprojektudvikler i Nordvesteuropa. Købet styrker Equinors kapacitet og portefølje inden for solcelleanlæg.

Kontakt os gerne

Har du en henvendelse, der vedrører presse eller kommunikation, kan du tage fat i BeGreens kommunikationschef Line Lagoni Leonhard.

Kommunikationschef

Presse

Har du en henvendelse, der vedrører presse eller kommunikation, kan du tage fat i BeGreens kommunikationschef, Line Lagoni Leonhard.

Line Lagoni Leonhard​

Kommunikationschef

Pressefotos

Her kan downloades billeder af Ander Dolmer (CEO) og Line Lagoni Leonhard (kommunikationschef) samt pressefotos af BeGreens solcelleparker i Turebylille og i Vandel.

Pressefotos

Her kan downloades billeder af Ander Dolmer (CEO) og Line Lagoni Leonhard (kommunikationschef) samt pressefotos af BeGreens solcelleparker i Turebylille og i Vandel.

Scroll to Top