Solrige åbninger af solcelleparker

28 august, 2023

Solcelleparkerne i Freerslev og Vildbjerg blev åbnet med sol, rundtur og flotte taler

5M4A6245

Solen skinnede over de mange tusinde solpaneler, da BeGreen, over to fantastiske dage åbnede vores to nye solcelleparker ved Haslev i Faxe Kommune og ved Vildbjerg i Herning Kommune for offentligheden.

De to grønne kraftværker på henholdsvis 89 og 51 hektar kommer tilsammen til at kunne dække det årlige energiforbrug for ca. 80.000 mennesker. Dét er noget, der batter, og det er vi utroligt stolte af.

Sammen med fantastiske mennesker som talte både naboer til parkerne, kolleger, samarbejdspartnere og nysgerrige lokale, fejrede vi åbningen af de to parker med taler fra borgmester i Faxe Kommune, Ole Vive, udvalgsformand for Byplanudvalget i Herning Kommune, Ulrik Hyldgaard, investment manager Alexander Luntzel hos investoren i de to parker, Luxcara, og selvfølgelig BeGreens CEO, Anders Dolmer.

Tusind tak til alle vores samarbejdspartnere, som har været med til at realisere projekterne; til Luxcara for at turde investere i en mere grøn fremtid, og ikke mindst til alle de gode kræfter i BeGreen, som hver dag knokler for at fylde endnu flere grønne elektroner i vores fælles elnet.

5M4A6535

Åbning i Vildbjerg

Udvalgsformand for Byplanudvalget i Herning Kommune, Ulrik Hyldgaard åbnede solcelleparken i Vildbjerg.

5M4A6999

Åbning i Freerslev

Borgmester i Faxe Kommune, Ole Vive holdt tale og klippede den røde snor til åbning af solcelleparken i Freerslev.