Nyt kontor i Sverige

Del nyheden:
Landeschef for BeGreen i Sverige, Thomas Jörgensen, kunne for kort tid siden slå dørene op BeGreens nyeste lokation: vores kontor i Götheborg.

Velkommen til vores nye kontor i Götheborg

Landeschef for BeGreen i Sverige, Thomas Jörgensen, kunne for kort tid siden slå dørene op BeGreens nyeste lokation: vores kontor i Götheborg.

HR business partner, Line Myra Karmark, besøgte sammen med vores senior partnere, Anders Dolmer, Jacob Simonsen og Lars Møller-Salling, kontoret på Nordstadstorget for at indvie de nye lokaler.

“Vi er meget glade for endelig at kunne åbne dørene til vores kontor i Götheborg, så vi kan komme videre med vores svenske pipeline. Vi er optimistiske omkring udviklingen af vores projekter i Sverige, og håber på at kunne træde speederen helt i bund på den grønne omstilling i det kommende år”,

siger ledende partner, Anders Dolmer.

Thomas har allerede ansat to nye medarbejdere, som starter i vores team i Sverige i begyndelsen af det nye år, og der bliver forventeligt fuld gang i rekrutteringen i det meste af 2023.

Lignende nyheder

Solenergiudvikler BeGreen styrker sine udviklingsaktiviteter i Polen

Efter mange års udviklingsaktiviteter inden for vedvarende energiprojekter i Polen er den danske soludvikler, BeGreen, nu klar til at etablere en permanent tilstedeværelse på det polske energimarked.

BeGreen inviterede til partnerdag

For at fejre vores fælles succes og hjælpe med at opbygge stærke partnerskaber til forhåbentlig mange fremtidige projekter, afholdt vi en BeGreen Partner Day i vores solcellepark i Vandel.
Scroll to Top