Hvordan udvikler vi biodiversiteten i vores parker?

Del nyheden:
ESG analytiker, Rachel Whitham, besøger BeGreens solcellepark i Vandel. Hun har til opgave at overvåge og forbedre biodiversiteten i vores solcelleparker.

ESG analytiker, Rachel Whitham, besøger BeGreens solcellepark i Vandel.

Rachel Whitham er ESG-analytiker hos BeGreen. Hun har til opgave at overvåge og forbedre biodiversiteten i vores solcelleparker.

“Da jeg kommer fra den økologiske konsulentsektor, har det altid været et centralt fokusområde for mig at sikre, at der tages hensyn til det naturlige miljø i hele projektets levetid. Jeg er stolt over at være kommet til en virksomhed som BeGreen, der virkelig forstår vigtigheden bag bevarelse og forbedring af biodiversiteten i deres parker, og som er engageret i en bæredygtig fremtid for alle. Jeg ser frem til at fortsætte min mangeårige passion for miljøbevaring inden for rammerne af solenergi og ESG – meget spændende tider!”, siger Rachel.

Rachel kommer til BeGreen med en baggrund i zoologi (BSc) og økologi og evolutionær biologi (Msc). Hun arbejdede som økolog hos Eight Versa, før hun kom til BeGreen.

Se videoen for at høre mere om Rachels arbejde med biodiversitet hos BeGreen.

Lignende nyheder

Solenergiudvikler BeGreen styrker sine udviklingsaktiviteter i Polen

Efter mange års udviklingsaktiviteter inden for vedvarende energiprojekter i Polen er den danske soludvikler, BeGreen, nu klar til at etablere en permanent tilstedeværelse på det polske energimarked.

BeGreen inviterede til partnerdag

For at fejre vores fælles succes og hjælpe med at opbygge stærke partnerskaber til forhåbentlig mange fremtidige projekter, afholdt vi en BeGreen Partner Day i vores solcellepark i Vandel.
Scroll to Top