Seneste nyt
fra BeGreen

Nyheder

Seneste nyt fra BeGreen

Hold dig opdateret med alle nyheder fra BeGreen Danmark og om, hvordan vi bidrager til at skabe en mere bæredygtig verden.

Nyheder fra Danmark

Her findes de seneste nyheder fra BeGreen Danmark. 

Sorteret efter dato

Indvielse af solcellepark i Vordingborg Kommune

Luxcara og BeGreen inviterer til Åbent Hus i forbindelse med åbningen af ny solcellepark

Årsrapport 2021-2022: Markant vækst trods udfordringer

Det var været et spændende år i BeGreen. På trods af en række strukturelle udfordringer med blandt andet inflation, stigende råvarepriser samt forsinkelse af solpaneler og andre komponenter lander vi i regnskabsåret 2021 til 2022 med en fornuftig omsætning på i alt 445 mio. kr., samt et samlet overskud på bundlinjen på i alt 62 mio. kr.

BeGreen indleder samarbejde med Sungrow

BeGreen har indgået en samarbejdsaftale med Sungrow, som er en af verdens førende leverandører af invertere til clean power, om at levere invertere til alle BeGreens igangværende projekter. Det tæller p.t. 4 solcelleparker på Sjælland og i Jylland på i alt 320 MWp.

Innovative løsninger forbedrer arbejdsforhold

Det kan være hårdt at stå med armene over hovedet en hel dag. Værre endnu, hvis man samtidig skal løfte noget tungt. Det kan de fleste nok hurtigt blive enige om. Derfor fraråder Arbejdstilsynet også arbejdsstillinger med løft over skulderhøjde.

Nyt kontor i København

BeGreen har vokseværk i mere end én forstand. Den store tilgang af stærke nye kræfter til vores team betyder, at vi ikke længere har kontorplads nok til alle vores medarbejdere i vores skønne hovedkontor i Haslev.

BeGreen bygger solcellepark ved Vordingborg

Spritny solcellepark skyder op i Barmosen 6 km. nord for Vordingborg. Business Vordingborg lagde vejen forbi til en snak om fremtidens grønne energi.

BeGreen leverer stærkt resultat i årsrapport for 2020/2021

BeGreen A/S har mandag d. 6. september 2021 offentliggjort årsrapporten for 2020/2021 med et overskud på 306 mio. kr. før skat. Det er en fremgang på 311 mio. kr. i forhold til regnskabsåret 2019/2020.

Luxcara og BeGreen parat til at levere grøn dansk elektricitet til 120.000 husstande

Luxcara og BeGreen underskriver en af Europas største aftaler om produktion af solbaseret elektricitet. Fire nye solcelleparker i Danmark med en samlet kapacitet på op til 415 MWp

23 hektar solcelle anlæg gør produktionen grønnere

Øl- og vandproduktionen kører atter på fuldt blus hos Danmarks næststørste bryggeri Royal Unibrew, som med ønsket om en CO2 reduktion i produktionen, hermed har indgået et samarbejde med BeGreen om udvikling af et 23 hektars solcelleanlæg.

Kontakt os gerne

Har du en henvendelse, der vedrører presse eller kommunikation, kan du tage fat i BeGreens kommunikationschef Line Lagoni Leonhard.

Kommunikationschef

Presse

Har du en henvendelse, der vedrører presse eller kommunikation, kan du tage fat i BeGreens kommunikationschef, Line Lagoni Leonhard.

Line Lagoni Leonhard​

Kommunikationschef

Pressefotos

Her kan downloades billeder af Ander Dolmer (CEO) og Line Lagoni Leonhard (kommunikationschef) samt pressefotos af BeGreens solcelleparker i Turebylille og i Vandel.

Pressefotos

Her kan downloades billeder af Ander Dolmer (CEO) og Line Lagoni Leonhard (kommunikationschef) samt pressefotos af BeGreens solcelleparker i Turebylille og i Vandel.

Scroll to Top