Innovative løsninger forbedrer arbejdsforhold

BeGreen_Barmosen_230522_007

BeGreen-samarbejdspartner opfinder værktøj til installering af solpaneler.

Det kan være hårdt at stå med armene over hovedet en hel dag. Værre endnu, hvis man samtidig skal løfte noget tungt. Det kan de fleste nok hurtigt blive enige om. Derfor fraråder Arbejdstilsynet også arbejdsstillinger med løft over skulderhøjde.

I solcellebranchen kan netop dette være en særlig udfordring, da de øverste rækker af solpaneler ofte sidder i 2-3 meters højde. Men det findes der nu heldigvis en løsning på.

Intec Energy Solutions, som er entreprenør på en række af BeGreens projekter, har nemlig udviklet et værktøj, der kan trække solpaneler op i højden, og dermed spare medarbejderne for de uhensigtsmæssige løft. I videoen her kan du se hvordan det fungerer.

Del opslaget

Del på LinkedIn

Lignende nyheder

Solenergiudvikler BeGreen styrker sine udviklingsaktiviteter i Polen

Efter mange års udviklingsaktiviteter inden for vedvarende energiprojekter i Polen er den danske soludvikler, BeGreen, nu klar til at etablere en permanent tilstedeværelse på det polske energimarked.

BeGreen træder ind på det tyske energimarked

Lars Josten kommer til at lede BeGreens energi-eventyr i Tyskland. I løbet af det kommende år bliver opgaven at få opbygget et stærkt team i Berlin og en ambitiøs portefølje af energiprojekter.

BeGreen inviterede til partnerdag

For at fejre vores fælles succes og hjælpe med at opbygge stærke partnerskaber til forhåbentlig mange fremtidige projekter, afholdt vi en BeGreen Partner Day i vores solcellepark i Vandel.
Scroll to Top