BeGreen leverer stærkt resultat i årsrapport for 2020/2021

Del nyheden:
BeGreen A/S har mandag d. 6. september 2021 offentliggjort årsrapporten for 2020/2021 med et overskud på 306 mio. kr. før skat. Det er en fremgang på 311 mio. kr. i forhold til regnskabsåret 2019/2020.

Ny årsrapport fra BeGreen A/S.

BeGreen A/S har mandag d. 6. september 2021 offentliggjort årsrapporten for 2020/2021 med et overskud på 306 mio. kr. før skat. Det er en fremgang på 311 mio. kr. i forhold til regnskabsåret 2019/2020.

Managing partner i BeGreen A/S, Anders Dolmer, glæder sig over resultatet:

“BeGreen er stadig en ung virksomhed, og vi er meget stolte af efter flere års investeringer og ansættelser af de bedste kompetencer, at vi kan levere så godt et resultat. Det skyldes blandt andet vores dedikerede team af medarbejdere og samarbejdspartnere. På den baggrund vil vi investere yderligere i vores store pipeline over de kommende år, så vi kan levere endnu mere grøn, støttefri og bæredygtig strøm til danskerne”,

siger Anders Dolmer.

BeGreen A/S har på nuværende tidspunkt solcelleparker i drift, under opførelse eller udvikling flere steder i Danmark, Sverige og Polen. Det er BeGreens ambition at bidrage til at reducere CO2e-udledningen med 3,4 mio. tons årligt fra 2025. Sidste år bidrog BeGreens solcelleparker til en CO2e-reduktion på ca. 240.000 tons.

“Vi brænder for den grønne omstilling og ønsker at gøre en forskel i samarbejde med kommuner, landmænd, naboer og interesseorganisationer, så vi i fællesskab kan løse klimaudfordringen på en bæredygtig og acceptabel måde til glæde for de kommende generationer,”

siger Anders Dolmer.

Pressekontakt

Kommunikationschef Line Leonhard, 2999 4069 eller email: lal@begreen.dk

Lignende nyheder

Solenergiudvikler BeGreen styrker sine udviklingsaktiviteter i Polen

Efter mange års udviklingsaktiviteter inden for vedvarende energiprojekter i Polen er den danske soludvikler, BeGreen, nu klar til at etablere en permanent tilstedeværelse på det polske energimarked.

BeGreen inviterede til partnerdag

For at fejre vores fælles succes og hjælpe med at opbygge stærke partnerskaber til forhåbentlig mange fremtidige projekter, afholdt vi en BeGreen Partner Day i vores solcellepark i Vandel.
Scroll to Top