23 hektar solcelle anlæg gør produktionen grønnere

Del nyheden:
Øl- og vandproduktionen kører atter på fuldt blus hos Danmarks næststørste bryggeri Royal Unibrew, som med ønsket om en CO2 reduktion i produktionen, hermed har indgået et samarbejde med BeGreen om udvikling af et 23 hektars solcelleanlæg.

Royal unibrew skal producere på grøn energi.

Øl- og vandproduktionen kører atter på fuldt blus hos Danmarks næststørste bryggeri Royal Unibrew, som med ønsket om en CO2 reduktion i produktionen, hermed har indgået et samarbejde med BeGreen om udvikling af et 23 hektars solcelleanlæg, svarende til ca. 5000 enfamilieshuse med et gennemsnitligt forbrug på 4000 kWh/årligt.

BeGreen arbejder med bæredygtig udvikling, hvorfor solcellerne bliver anlagt med dyrehold og et grønt bælte for at undgå blændingsgener fra solcellerne.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for en grøn energiudvikling i din virksomhed, så kontakt os endelig for mere information.

Lignende nyheder

Solenergiudvikler BeGreen styrker sine udviklingsaktiviteter i Polen

Efter mange års udviklingsaktiviteter inden for vedvarende energiprojekter i Polen er den danske soludvikler, BeGreen, nu klar til at etablere en permanent tilstedeværelse på det polske energimarked.

BeGreen inviterede til partnerdag

For at fejre vores fælles succes og hjælpe med at opbygge stærke partnerskaber til forhåbentlig mange fremtidige projekter, afholdt vi en BeGreen Partner Day i vores solcellepark i Vandel.
Scroll to Top